Moest een keer E20,- voor een biertje betalen op een terras in Florance

Voor de zekerheid vraag ik het toch maar even: is dit in de provincie Utrecht?Rens schreef:Tip voor een GOED, zeg maar TOP-restaurant:
Oud Sluis, menu: €126 Bij 3-sterren restaurant Oud Sluis moet je heel diep in de buidel tasten om een maaltijd voorgeschoteld te krijgen. Wel is het weer eens wat anders dan de eerste de beste hamburgertent. Chef de cuisine Sergio Herman weet wat lekker eten is en hij zorgt dat zijn gasten uiterst tevreden vertrekken. Een cabernet-sauvignonazijnsorbet als voorgerecht krijg je tenslotte niet overal. Vergeet niet te sparen van tevoren, want ook voor de wijn moet je flink betalen. €55 voor een fles huiswijn zorgt dat de rekening snel oploopt. En vergeet ook de fooi niet. Bon appetit!
cabernet sauvignonazijn klinkt hetzelfde als pakwijn van de aldi. Mocht het idd iets heel bijzonder zijn hebben ze het wel een heel slechte naam gegeven.Rens schreef: Een cabernet-sauvignonazijnsorbet
En jij eet daar??? Van het geld dat je uitspaart door boodschappen bij de Aldi te doen ofzoRens schreef:Tip voor een GOED, zeg maar TOP-restaurant:
Oud Sluis, menu: €126 Bij 3-sterren restaurant Oud Sluis moet je heel diep in de buidel tasten om een maaltijd voorgeschoteld te krijgen. Wel is het weer eens wat anders dan de eerste de beste hamburgertent. Chef de cuisine Sergio Herman weet wat lekker eten is en hij zorgt dat zijn gasten uiterst tevreden vertrekken. Een cabernet-sauvignonazijnsorbet als voorgerecht krijg je tenslotte niet overal. Vergeet niet te sparen van tevoren, want ook voor de wijn moet je flink betalen. €55 voor een fles huiswijn zorgt dat de rekening snel oploopt. En vergeet ook de fooi niet. Bon appetit!
Gian schreef:cabernet sauvignonazijn klinkt hetzelfde als pakwijn van de aldi. Mocht het idd iets heel bijzonder zijn hebben ze het wel een heel slechte naam gegeven.Rens schreef: Een cabernet-sauvignonazijnsorbet
Ik heb wel eens bijna voor 200 euro gegeten (met z'n tweeen) ter ere van een speciale gelegenheid. Maar ja, wij gaan ook maar een, soms twee keer per jaar samen uit etenGian schreef:126 Euro betalen voor een bord eten is tegen mn principe's. Al hebben ze tachtig sterren.
Moest een keer E20,- voor een biertje betalen op een terras in Florance, dacht al waarom zit hier bijna niemand..
Vooral als iedereen er mee loopthenriët schreef:
toch is het mooi!!!
Wel heel ergalbion schreef:Vooral als iedereen er mee loopthenriët schreef:
toch is het mooi!!!
Ik ben er één keer binnen geweest. Het ligt in Zeeuws-Vlaanderen, het einde van Nederland. Ik heb er niet gegeten maar ik kreeg een kopje thee. Nou ja, kopje, ik kreeg de theepot erbij. 't Zag er bijzonder uit maar ik had meer oog voor de auto's die voor de deur stondenRens schreef:Tip voor een GOED, zeg maar TOP-restaurant:
Oud Sluis, menu: €126 Bij 3-sterren restaurant Oud Sluis moet je heel diep in de buidel tasten om een maaltijd voorgeschoteld te krijgen. Wel is het weer eens wat anders dan de eerste de beste hamburgertent. Chef de cuisine Sergio Herman weet wat lekker eten is en hij zorgt dat zijn gasten uiterst tevreden vertrekken. Een cabernet-sauvignonazijnsorbet als voorgerecht krijg je tenslotte niet overal. Vergeet niet te sparen van tevoren, want ook voor de wijn moet je flink betalen. €55 voor een fles huiswijn zorgt dat de rekening snel oploopt. En vergeet ook de fooi niet. Bon appetit!
Dan komt dit misschien aardig in de buurt, ook al ligt het wat uit de buurtKaw schreef:Wat ik me afvraag wat mensen onder kwaliteit verstaan. Mijn ouders zouden liefst naar een snackbar gaan waar je onbeperkt kunt eten voor 10 euro. Dat is hun definitie van opperste kwaliteit
Nee, gelukkig niet zeg.Rens schreef:Een cabernet-sauvignonazijnsorbet als voorgerecht krijg je tenslotte niet overal.
tja zeg nou zelf.... een berehap met pindasaus ís toch ook gewoon verrukkelijk..........Marnix schreef:Hoezo, heb je het ooit geprobeerd?
Kaw, weet je zeker dat het dan om kwaliteit gaat of meer om kwantiteit?