Dat werkt voor de vleeseter misschien wel, maar het vis, groente en pannenkoeken moeten wel gebakken worden met olie. Daarnaast houd ik zelf helemaal niet van een vleesgeur in huis. Ik denk een aversie van vroeger uit, waar voor mijn gevoel hele dagen vlees op stond.refo schreef:Je moet gewoon geen olie in de pannetjes of op de bakplaat doen. Het eigen het van het vlees is genoeg en dat walmt niet zoals boter of olie.
Op eerste kerstdag hebben wij als voorgerecht salade met warme geitenkaas en peer, hoofdgerecht zalm met verse dille en citroen met romanesco, geroosterde cherrytomaatjes en (zoete) aardappel ook uit de oven. Het nagerecht is een stoofperencrumble met voor de liefhebbers een bolletje (kaneel)ijs.
Op tweede kerstdag wil ik deze maken
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R ... wellington
Helaas zijn wij met de kerst alleen. Op eerste kerstdag zouden diverse familieleden komen, maar deze hebben vanwege omicron en de maatregelen afgezegd.