Italiaanse bisschop zet anti-satanisme panel op

Plaats reactie
Lambertus

Italiaanse bisschop zet anti-satanisme panel op

Bericht door Lambertus »

Een goede zaak

[quote]Italiaanse bisschop zet anti-satanisme panel op
Uit bezorgdheid over het "uitbreidend fenomeen".

(Bron: Zenit)


Bisschop Domenico Crusco van San Marco Argentano-Scalea.
CATANZARO (Rknieuws.net) – Bezorgd over de opkomst van het satanisme, heeft de bisschop van het Italiaanse bisdom San Marco Argentano-Scalea een commissie opgezet om het fenomeen te bestuderen en te voorkomen.

Bisschop Domenico Crusco zei dat de commissie het satanisch occultisme zal bestuderen en “daarmee de urgente taak heeft adequate preventie en catechese te plannen, allereerst natuurlijk op scholen, met de directe betrokkenheid van katholieke godsdienstleraren.

“Zwarte missenâ€
brabandertje

Bericht door brabandertje »

inderdaad, een heel goed plan. Het is echt schokkend wat er allemaal gebeurt. Niet alleen de satansmissen zelf, maar ook hoe andere satanische verschijnselen hier op aarde zijn. Op de universiteit en in de trein zie je iedere dag weer mensen met t-shirts met walgelijke opdrukken. En ze weten echt niet wat ze doen!!
wim314

Bericht door wim314 »

ze weten wel wat ze doen
england

Bericht door england »

Ja, sommigen komen er heel bewust voor uit...

Een bekend predikant uit Amerika kreeg een vrouw uit zijn gemeente aan de lijn die nogal geschrokken was..
Ze zat naast iemand in het vliegtuig die duidelijk zat te bidden. Toen hij eindelijk opkeek vroeg ze (vrij enthousiast en blij) of hij Christen was. Nee, zei hij. Oh, zei ze, tot wie bidt je dan?
Tot satan, zei hij... Ohhh, zei de vrouw, maar wat kun je die nou om bidden? Nou,zei hij, als je het echt weten wilt, ik bad om de verbreking van de band tussen dertig predikanten en hun kerken in het Noorden....

Kun je nagaan....

Ik weet dat satanisten in Engeland hebben gezegd, nu zo'n 10 jaar geleden dat ze baden om de verbreking van huwelijken, vooral van Christelijke huwelijken.......
Plaats reactie