Het dagelijks leven is voor jou dus overzichtelijk.J.C. Philpot schreef:Ook hier zitten we graag om 17:00 uur aan de warme prak. Tijdens de eerste lockdown dit jaar zelfs om 12:00, helemaal ouderwets.
Op zaterdag friet en 's avonds een jonge klare. En op de zondag soep.
Door de week eten we vaak wel moderner - aardappeltjes met groeten komt niet zo vaak voor. Wel stampot of snert.
Ik mag over het algemeen graag ouderwets zijn.
Dit herken ik van vroeger thuis, we wisten precies hoe laat, wat en op welke dag het gebeurde allemaal.
Dat gaat op zich goed, mits er geen zand in de raderen komt.
En dat gebeurt bij ons nog wel eens.
Dan is flexibiliteit en improviseren echt een must.
Enne.... stamppot is juist trendy hoor.
Het is volgens de huidige maatstaven ongezond.Nathanaël schreef:Forummers die zelf gestopt zijn met de bekende blokjes kaas en plakjes worst komen dat nergens meer tegen. Dus is het ouderwets, omdat zij het vroeger wel zagen.
Dit was een luxe, omdat er veel minder vlees en broodbeleg werd gegeten.
Nu heb je misschien geluncht met kaas en vleeswaren, s'avonds een stuk vlees bij de warme prak en dan ook nog eens daarbovenop al die blokjes kaas, plakjes vleeswaar en ei? Je moet wel een maag hebben als een betonblok dan.