Voor de sportvissers: Visdeeg maken.
Geplaatst: 30 apr 2021, 17:23
Nu het zonnetje zich onlangs weer heeft laten zien en er vast meer van die dagen komen heb ik besloten om de vishengels weer van de zolder te halen.
Omdat mijn ega het niet zo heeft op een pot met maden in de koelkast, en eerlijk gezegd ik ook niet, maak ik mij aas doorgaans van visdeeg gemaakt van wit brood, (bruin kan ook) vanillepoeder, boter en koffiemelk.
Deze ingrediƫnten tesamen vormen een vettige waterbestendige bal waar ik al jaren succes mee heb.
Ik vroeg me af of hier nog meer liefhebbers van de visserssport zijn met een eigen recept.
Omdat mijn ega het niet zo heeft op een pot met maden in de koelkast, en eerlijk gezegd ik ook niet, maak ik mij aas doorgaans van visdeeg gemaakt van wit brood, (bruin kan ook) vanillepoeder, boter en koffiemelk.
Deze ingrediƫnten tesamen vormen een vettige waterbestendige bal waar ik al jaren succes mee heb.
Ik vroeg me af of hier nog meer liefhebbers van de visserssport zijn met een eigen recept.