Pagina 1 van 1

Voor de sportvissers: Visdeeg maken.

Geplaatst: 30 apr 2021, 17:23
door Van Ewijk
Nu het zonnetje zich onlangs weer heeft laten zien en er vast meer van die dagen komen heb ik besloten om de vishengels weer van de zolder te halen.

Omdat mijn ega het niet zo heeft op een pot met maden in de koelkast, en eerlijk gezegd ik ook niet, maak ik mij aas doorgaans van visdeeg gemaakt van wit brood, (bruin kan ook) vanillepoeder, boter en koffiemelk.
Deze ingrediƫnten tesamen vormen een vettige waterbestendige bal waar ik al jaren succes mee heb.
Ik vroeg me af of hier nog meer liefhebbers van de visserssport zijn met een eigen recept.

Re: Voor de sportvissers: Visdeeg maken.

Geplaatst: 30 apr 2021, 18:19
door Mannetje
Arme vissen...

Re: Voor de sportvissers: Visdeeg maken.

Geplaatst: 30 apr 2021, 18:36
door Van Ewijk
Mannetje schreef:Arme vissen...
Petrus was toch ook visser?

Re: Voor de sportvissers: Visdeeg maken.

Geplaatst: 30 apr 2021, 19:03
door refo
Van Ewijk schreef:
Mannetje schreef:Arme vissen...
Petrus was toch ook visser?
Maar geen sportvisser.

Re: Voor de sportvissers: Visdeeg maken.

Geplaatst: 30 apr 2021, 19:15
door Hendrien
Vissen met blokjes kaas kan ook goed werken.

Re: Voor de sportvissers: Visdeeg maken.

Geplaatst: 30 apr 2021, 19:54
door JvW
Ontbijtkoek, boilies, kattenbrokken.
Maar meestal gewoon deeg van witbrood of bruin brood.

In zee uiteraard gewoon met zeepieren en mesheften.

Re: Voor de sportvissers: Visdeeg maken.

Geplaatst: 01 mei 2021, 13:42
door Van Ewijk
JvW schreef:Ontbijtkoek, boilies, kattenbrokken.
Maar meestal gewoon deeg van witbrood of bruin brood.

In zee uiteraard gewoon met zeepieren en mesheften.
Op zee had ik veel succes met stukjes gesneden vis aan dregjes.