Pagina 65 van 147

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 07:23
door Lassie
een lekker indonesisch buffet.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 10:11
door albion
Bert Mulder schreef: Bid je wel?
Albion schreef: Nooit van Bartje gehoord?
tukkertje schreef: Door Anne de Vries...

Dat is een klassieke joh!

(ik lust heel graag bruine bonen, maar nog liever capucijners)
tukkertje schreef: Veel te droog
albion schreef: Wil je wel goed quoten aub!!
Bert Mulder schreef: En gij ook, Albion!
Albion schreef: Welke quotation heb ik niet goed over gebracht??????
Bert Mulder schreef: De mijne. Vergelijk met jouw post hieronder aub.
Wááát stom! :humhihi :humhihi Ik heb het maar gelijk verbeterd.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 10:14
door Lapressa
Verrassing nog, aangezien ik bij mijn schoonmoeder ga eten vanavond.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 19:57
door Lourens
Ik heb een stapel broodjes gezond gemaakt.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 21:50
door Margriet
Clapshot (is Schots)

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 22:02
door jvdg
Margriet schreef:Clapshot (is Schots)
En dat is.......?

Laat me raden: Canadese hutspot...... :)

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 22:14
door Margriet
jvdg, het is Schots, het is in wijn klaargemaakte herteschenkel,met aardappel -turnip puree. Ik weet niet wat turnips in het Nederlands zijn. Zon gerecht staat 2 t0t 3 uur te sudderen. Heerlijk voor een koude winterdag!!

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 22:22
door jvdg
Margriet schreef:jvdg, het is Schots, het is in wijn klaargemaakte herteschenkel,met aardappel -turnip puree. Ik weet niet wat turnips in het Nederlands zijn. Zon gerecht staat 2 t0t 3 uur te sudderen. Heerlijk voor een koude winterdag!!
Ik moet maar eens gauw bij jullie langskomen, want zoals dit klinkt ben ik nauwelijks te remmen....
Maar wil je me nog wel uitleggen wat turnips zijn, anders zie ik van mijn plannen af....... :)

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 22:27
door Margriet
Turnips zitten in de rapen familie, meer kleine koolrapen en paarsachtig.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 22:38
door jvdg
Margriet schreef:Turnips zitten in de rapen familie, meer kleine koolrapen en paarsachtig.
Rapen, tja als die gaar zijn, heeft dat niet zo'n positieve uiwerking.
Je zult me moeten verleiden met een ander recept.

Rendiervlees met cranberry saus.
Of hertenbiefstuk met verse hollandse groenten, en vooral met uitstekende erpels van Zeeuwse grond.

Dan ben ik niet te houwen: Hollands voedsel in de prachtige Noord-Amerikaanse entourage!!!

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 22:39
door Bert Mulder
albion schreef:
Bert Mulder schreef: Bid je wel?
Albion schreef: Nooit van Bartje gehoord?
tukkertje schreef: Door Anne de Vries...

Dat is een klassieke joh!

(ik lust heel graag bruine bonen, maar nog liever capucijners)
tukkertje schreef: Veel te droog
albion schreef: Wil je wel goed quoten aub!!
Bert Mulder schreef: En gij ook, Albion!
Albion schreef: Welke quotation heb ik niet goed over gebracht??????
Bert Mulder schreef: De mijne. Vergelijk met jouw post hieronder aub.
Wááát stom! :humhihi :humhihi Ik heb het maar gelijk verbeterd.
Je hebt het nog fout....

Ik zei niet 'bid je wel'.

Ik zei wel: 'door anne de vries, enz.'

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 22:40
door Bert Mulder
jvdg schreef:
Margriet schreef:Turnips zitten in de rapen familie, meer kleine koolrapen en paarsachtig.
Rapen, tja als die gaar zijn, heeft dat niet zo'n positieve uiwerking.
Je zult me moeten verleiden met een ander recept.

Rendiervlees met cranberry saus.
Of hertenbiefstuk met verse hollandse groenten, en vooral met uitstekende erpels van Zeeuwse grond.

Dan ben ik niet te houwen: Hollands voedsel in de prachtige Noord-Amerikaanse entourage!!!
Jan, je belt maar even wanneer je wilt komen eten. Mijn vrouw kan een schitterende (Hollandse) pot koken....

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 22:48
door jvdg
Bert Mulder schreef:
jvdg schreef:
Margriet schreef:Turnips zitten in de rapen familie, meer kleine koolrapen en paarsachtig.
Rapen, tja als die gaar zijn, heeft dat niet zo'n positieve uiwerking.
Je zult me moeten verleiden met een ander recept.

Rendiervlees met cranberry saus.
Of hertenbiefstuk met verse hollandse groenten, en vooral met uitstekende erpels van Zeeuwse grond.

Dan ben ik niet te houwen: Hollands voedsel in de prachtige Noord-Amerikaanse entourage!!!
Jan, je belt maar even wanneer je wilt komen eten. Mijn vrouw kan een schitterende (Hollandse) pot koken....
En die Zeeuwse erpels, kun je die garanderen?

In het najaar heb ik D.V. een (wat langere) vakantie gepland.
Het zou mooi zijn als ik die vakantie kan combineren met een bezoek aan Margriet c.s..

Overigens heb ik jouw telnr. niet.

Ik heb ook nog veel familie in Canada wonen, die mag ik ook niet overslaan, terwijl mijn valantie maximaal 3 weken achtereen kan duren.
Of 2 maal 3 weken.

't Is ingewikkeld geworden.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 22:54
door Margriet
Tja , we zitten hier in Cranberry land , ik heb er nog aardig wat in de diepvries. Bovendien is het hier ook nog aardappel county... dat is niet zo 'n probleem dus... en ik heb elke dag vers gebakken brood.. (en pie)

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..

Geplaatst: 24 jan 2009, 23:01
door jvdg
Margriet schreef:Tja , we zitten hier in Cranberry land , ik heb er nog aardig wat in de diepvries. Bovendien is het hier ook nog aardappel county... dat is niet zo 'n probleem dus... en ik heb elke dag vers gebakken brood.. (en pie)
Een bezoek aan jullie staat nu hoog genoteerd op ons verlanglijstje!!!!

Maar ook Bert scoort hoog vanwege de kookkunst van zijn betere helft.


Uiteindelijk vind ik de ontmoeting met jullie nog het meest belangrijk.

Wie weet!