Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..
Geplaatst: 24 jan 2009, 07:23
een lekker indonesisch buffet.
Bert Mulder schreef: Bid je wel?
Albion schreef: Nooit van Bartje gehoord?
tukkertje schreef: Door Anne de Vries...
Dat is een klassieke joh!
(ik lust heel graag bruine bonen, maar nog liever capucijners)
tukkertje schreef: Veel te droog
albion schreef: Wil je wel goed quoten aub!!
Bert Mulder schreef: En gij ook, Albion!
Albion schreef: Welke quotation heb ik niet goed over gebracht??????
Wááát stom!Bert Mulder schreef: De mijne. Vergelijk met jouw post hieronder aub.
En dat is.......?Margriet schreef:Clapshot (is Schots)
Ik moet maar eens gauw bij jullie langskomen, want zoals dit klinkt ben ik nauwelijks te remmen....Margriet schreef:jvdg, het is Schots, het is in wijn klaargemaakte herteschenkel,met aardappel -turnip puree. Ik weet niet wat turnips in het Nederlands zijn. Zon gerecht staat 2 t0t 3 uur te sudderen. Heerlijk voor een koude winterdag!!
Rapen, tja als die gaar zijn, heeft dat niet zo'n positieve uiwerking.Margriet schreef:Turnips zitten in de rapen familie, meer kleine koolrapen en paarsachtig.
Je hebt het nog fout....albion schreef:Bert Mulder schreef: Bid je wel?Albion schreef: Nooit van Bartje gehoord?tukkertje schreef: Door Anne de Vries...
Dat is een klassieke joh!
(ik lust heel graag bruine bonen, maar nog liever capucijners)tukkertje schreef: Veel te droogalbion schreef: Wil je wel goed quoten aub!!Bert Mulder schreef: En gij ook, Albion!Albion schreef: Welke quotation heb ik niet goed over gebracht??????Wááát stom!Bert Mulder schreef: De mijne. Vergelijk met jouw post hieronder aub.![]()
Ik heb het maar gelijk verbeterd.
Jan, je belt maar even wanneer je wilt komen eten. Mijn vrouw kan een schitterende (Hollandse) pot koken....jvdg schreef:Rapen, tja als die gaar zijn, heeft dat niet zo'n positieve uiwerking.Margriet schreef:Turnips zitten in de rapen familie, meer kleine koolrapen en paarsachtig.
Je zult me moeten verleiden met een ander recept.
Rendiervlees met cranberry saus.
Of hertenbiefstuk met verse hollandse groenten, en vooral met uitstekende erpels van Zeeuwse grond.
Dan ben ik niet te houwen: Hollands voedsel in de prachtige Noord-Amerikaanse entourage!!!
En die Zeeuwse erpels, kun je die garanderen?Bert Mulder schreef:Jan, je belt maar even wanneer je wilt komen eten. Mijn vrouw kan een schitterende (Hollandse) pot koken....jvdg schreef:Rapen, tja als die gaar zijn, heeft dat niet zo'n positieve uiwerking.Margriet schreef:Turnips zitten in de rapen familie, meer kleine koolrapen en paarsachtig.
Je zult me moeten verleiden met een ander recept.
Rendiervlees met cranberry saus.
Of hertenbiefstuk met verse hollandse groenten, en vooral met uitstekende erpels van Zeeuwse grond.
Dan ben ik niet te houwen: Hollands voedsel in de prachtige Noord-Amerikaanse entourage!!!
Een bezoek aan jullie staat nu hoog genoteerd op ons verlanglijstje!!!!Margriet schreef:Tja , we zitten hier in Cranberry land , ik heb er nog aardig wat in de diepvries. Bovendien is het hier ook nog aardappel county... dat is niet zo 'n probleem dus... en ik heb elke dag vers gebakken brood.. (en pie)