Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..
Geplaatst: 30 sep 2008, 17:28
Patat met Franse saus (die je ook bij MacDonalds bij de patat krijgt), én een paar lekkere frikandellen (maar die dan met mayo............)
Ik denk heel wat, al is het alleen maar vanwege de huid (pukkels).Lassie schreef:wij eten andijviestamppot met rundervinken.
Zijn er onder ons ook mensen die geen varkensvlees eten?
Hoe eet jij dan chinese kool op z'n Indo's?JolandaOudshoorn schreef:aardappelpuree, chinese kool (op z'n Indo's) en een kroket (denk ik)
En nog een toetje (ik weet nog niet wat)
Ik smoor het met sjalotjes, knoflook, trassi, djahe en ketjaoalbion schreef:Hoe eet jij dan chinese kool op z'n Indo's?JolandaOudshoorn schreef:aardappelpuree, chinese kool (op z'n Indo's) en een kroket (denk ik)
En nog een toetje (ik weet nog niet wat)
Kan ik dat in de supermarkt halen of moet ik naar een speciale 'toko' (zo noem je toch een indische winkel?)JolandaOudshoorn schreef:Ik smoor het met sjalotjes, knoflook, trassi, djahe en ketjaoalbion schreef:Hoe eet jij dan chinese kool op z'n Indo's?JolandaOudshoorn schreef:aardappelpuree, chinese kool (op z'n Indo's) en een kroket (denk ik)
En nog een toetje (ik weet nog niet wat)
MarthaMartha schreef:ik weet het nog niet....
beetje laat, overweeg chinees te halen.
geen puf meer om te koken.
(en weinig om iets te halen, maar heb trek)
Bovenstaande kan je allemaal in de supermarkt krijgen.albion schreef:Kan ik dat in de supermarkt halen of moet ik naar een speciale 'toko' (zo noem je toch een indische winkel?)JolandaOudshoorn schreef: Ik smoor het met sjalotjes, knoflook, trassi, djahe en ketjap
JolandaOudshoorn schreef:Bovenstaande kan je allemaal in de supermarkt krijgen.albion schreef:Kan ik dat in de supermarkt halen of moet ik naar een speciale 'toko' (zo noem je toch een indische winkel?)JolandaOudshoorn schreef: Ik smoor het met sjalotjes, knoflook, trassi, djahe en ketjap
Sjalotje kan je vervangen door gewone ui, trassi is gedroogde garnalen pasta, djahe is gedroogde gemberwortel. Van de trassi en djahe heb je heel weinig nodig. Tip: roer er een beetje sambal bij!Margriet schreef:Tja, hier helaas niet, maar ik probeer met een beetje fantasie in de buurt te komen! Ketjap heb ik voorlopig wel weer!JolandaOudshoorn schreef: Ik smoor het met sjalotjes, knoflook, trassi, djahe en ketjap
ohw... dat lees ik nu pas. Wat jammer. De chinees zat dicht gisteren, dus heb ik gewoon maar brood gegeten.helma schreef:MarthaMartha schreef:ik weet het nog niet....
beetje laat, overweeg chinees te halen.
geen puf meer om te koken.
(en weinig om iets te halen, maar heb trek)
ik heb pannenkoeken over....
(tja..de witlofstampot heb ik nog even doorgeschoven naar een andere dag)