Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [4]
Geplaatst: 15 nov 2018, 12:58
Als je chinees gaat eten en er is iemand die koolhydraat arm en suikervij moet eten, wat is dan een goede optie? Iemand ervaring met dit dieet?
Dan blijft er bar weinig over helma.helma schreef:Als je chinees gaat eten en er is iemand die koolhydraat arm en suikervij moet eten, wat is dan een goede optie? Iemand ervaring met dit dieet?
Bij ons vroeger kreeg degene die een kruidnagel in zijn eten aantrof, een kwartje.Mara schreef:Ik ga hachee maken maar dan nu met de Hollandse stoofkruiden van euroma.
Het fijne van deze kruiden is - net als die van JB - dat er geen zout aan is toegevoegd.
En ik hoef dan geen blaadjes laurier en kruidnagels er uit te vissen.![]()
En lekkere kruimige zeeuwsche earrepols en rode kool erbij.
Ja.helma schreef:Als je chinees gaat eten en er is iemand die koolhydraat arm en suikervij moet eten, wat is dan een goede optie? Iemand ervaring met dit dieet?
Ay, da´s lekker! Ook een keertje rozenjam proberen @Dia.-DIA- schreef:2 boterhammen (volkoren), één met AH gemberjam , en één met AH schouderham... Een eenvoudig doch voedzaam maal.
Een kop Pickwick rooibosthee erbij als toetje. Aanbevolen!
Rozebotteljam is goed, en ook nog wel lekker, maar is dat iets anders dan rozenjam?Roos2018 schreef:Ay, da´s lekker! Ook een keertje rozenjam proberen @Dia.-DIA- schreef:2 boterhammen (volkoren), één met AH gemberjam , en één met AH schouderham... Een eenvoudig doch voedzaam maal.
Een kop Pickwick rooibosthee erbij als toetje. Aanbevolen!
Vertel het recept eens? Ik ben benieuwd...Zeeuw schreef:Zelfgemaakte kapsalon met een hoop verse ingrediënten
Koken in appelsap.Goudleus schreef:Ik ga een poging doen om zuurkool echt lekker te krijgen. Het was een wekelijks terugkerende teleurstelling vroeger:) maar wellicht kan het ook anders.
Verse patat, vers vlees, verse kaas, verse rauwkost, verse knoflooksaus.Jantje schreef:Vertel het recept eens? Ik ben benieuwd...Zeeuw schreef:Zelfgemaakte kapsalon met een hoop verse ingrediënten
Die Kerrie vind ik een goed idee.Mara schreef:Koken in appelsap.Goudleus schreef:Ik ga een poging doen om zuurkool echt lekker te krijgen. Het was een wekelijks terugkerende teleurstelling vroeger:) maar wellicht kan het ook anders.
Koken in witte wijn.
Ovenschotel ervan maken met appel, ananas, rozijnetjes, pittige kipkluifjes, je kunt het kruiden met kerrie dat erg lekker is in combi met appel en ananas. Je kunt ook rulgebakken gehakt in de ovenschotel verwerken, met een dakje van aardappelpuree.
Rozenbottel zijn de vruchtjes van de roos, rozenjam wordt gemaakt van rozenblaadjes, en het smaakt dus echt naar rozen. Voor ons de lekkerste jam die er is.-DIA- schreef: Rozebotteljam is goed, en ook nog wel lekker, maar is dat iets anders dan rozenjam?
Rozenbotteljam is er onder de merken als Roosvicee of huismerk.
We kregen het als het ware met de paplepel ingegoten... nou ja, of je dat van jam kunt zeggen is punt 2.
Het zou rijk zijn aan vitamine C, vandaar...
Andere jams waren minder goed, zoals ons naar goed pedagogisch inzicht werd voorgehouden.