Geplaatst: 19 apr 2007, 16:12
Mijn omeletten, met melk, in een pan met deksel erop en niet omdraaien, zijn beroemd 

Leuk verhaal....myster schreef:Toen ik bij mammies pappot wegging, kon ik alleen een eitje koken en pannenkoeken bakken. Maar daar kun je dus niet de hele tijd op leven. Menu eerst aangevuld met koeken, later met ijs, maar op een gegeven moment had ik zin in een gewone maaltijd met aardappelen, groente en vlees. Nou, het vlees was makkelijk: gehakt (alleen het eitje vergeten). De aardappelen en de spinazie had ik in de grootste pan gedaan die ik had. Boordevol met water gedaan, opgezet en toen even gaan zwemmen bij de dijk. toen ik terugkwam, was er nog een klein restje water over. Het was misschien niet de lekkerste maaltijd, maar ik had wel zelf gekookt!
Nu, na jarenlang de kunst afgekeken te hebben van en onderwezen door mijn dametje, kan ik met gepaste trots zeggen dat ik goed kan koken.
jij hebt in ieder geval wel topic-kunstenBreekijzertje schreef:Die van mij bevinden zich in ieder geval beneden het vriespunt.
Ben jaloers op goede koks.
Tja.....dat ligt aan de reaguurders...njet aan mij........helma schreef:jij hebt in ieder geval wel topic-kunstenBreekijzertje schreef:Die van mij bevinden zich in ieder geval beneden het vriespunt.
Ben jaloers op goede koks.
die brengen mensen soms op het kookpunt :mrgreen:
Njet??? Dan fungeer jij zeker als brandspiritus om het vuurtje nóg verder op te stoken na 't eerst aangeblazen te hebben............Breekijzertje schreef:Tja.....dat ligt aan de reaguurders...njet aan mij........helma schreef:jij hebt in ieder geval wel topic-kunstenBreekijzertje schreef:Die van mij bevinden zich in ieder geval beneden het vriespunt.
Ben jaloers op goede koks.
die brengen mensen soms op het kookpunt :mrgreen:
Als het maar zalm is uit de Linge.Rens schreef:Morgen, zaterdag, ga ik mijn absolute specialiteit bereiden voor mijn lief:
Een visschotel met zalm, div. witvis, garnalen en kabeljauw.
(de grote viskraam in Ede heeft nogal opzienbare aanbiedingen in deze vissoorten)
de inhoudelijke reacties die recht doen aan dit topic zijn van de hand van Adorote wat aan de magere kant..............zeg maar 0,00Adorote schreef:De meldingen over de kookkunst zijn wat aan de magere kant.
Goed mager zijn en 0,00 vet aan het lijf hebben is perfekt en dat perfekte hou ik graag zo totaal.Rens schreef:de inhoudelijke reacties die recht doen aan dit topic zijn van de hand van Adorote wat aan de magere kant..............zeg maar 0,00Adorote schreef:De meldingen over de kookkunst zijn wat aan de magere kant.
als je nu gewoon zegt dat je niet kúnt koken, en het ook nooit zal willen leren, dan zijn we al een flinke stap verder, en kun je dit topic verder overslaan.Adorote schreef:Goed mager zijn en 0,00 vet aan het lijf hebben is perfekt en dat perfekte hou ik graag zo totaal.Rens schreef:de inhoudelijke reacties die recht doen aan dit topic zijn van de hand van Adorote wat aan de magere kant..............zeg maar 0,00Adorote schreef:De meldingen over de kookkunst zijn wat aan de magere kant.