MarthaMartha schreef:Mara schreef:Ja, maar met 3 vaks maaltijden verwacht ik geen recepten, hooguit tips welke het minst vies smaakt.
Of met gehaktstaaf of bretonse gehaktbal, waar je die het beste kunt kopen.
Wat een goed voorbeeld voor onze kinderen.
Ga naar de supermarkt en haal een doosje Knorr
Ik krijg hier pubers over de vloer, die niet weten wat :
draadjesvlees
stoofpeertjes
postelein
hutspot
en zo kan ik het rijtje nog wel aanvullen,
is !
DAT vind ik dieptriest.
Op zondag is in veel plaatsen de supermarkt van 4 tot 8 open, dan moet even de snelle hap gehaald worden.
Op maandagmorgen zijn veel vakken leeg.
DAAR gaan we naar toe !
Het eten is bijzaak, het moet er even bij, dat bespeur ik.
De huisvrouwen vroeger begonnen smorgens al met het warme eten.
En dat hoeft niet, door alle apparatuur kan dat gewoon anders, maar zijn we hier met zn allen al zo inspiratieloos over eten dat het weer die vooraf klaargemaakte hap wordt ???
Ik snap dat echt niet.
Ik sta ws net zo lang in de keuken als de gemiddeld forummer, maar ben al terughoudend geworden met plaatsen.
weet je wat het is, met dit soort afkraakpostings of beoordeelpostings ontneem je ws al veel forummers de zin om hier nog te posten ...
laat het topic voor wat het is, als het jouw niet zint, of open een topic 5-sterren-recepten (alleen voor recepten) wie weet wat je allemaal krijgt....
ik doe hier wel eens ideeën op, als ik zelf even geen inspiratie heb bijvoorbeeld, en dan is soms het woord bloemkool al voldoende om inspiratie te krijgen....
En als ik een bord bloemkool met aardappels en een snitzel nou gewoon echt héérlijk vind.... waarom zou ik dan iets anders verzinnen, als ik maar geniet, toch?
Als iedereen gewoon kookt waar hij van geniet, dan genieten we allemaal!
Zijn de tenen weer opgeborgen ?
Voor de duidelijkheid: van mij mag iedereen elke avond een 3vaksmaaltijd van de Aldi halen.
Ik probeerde gewoon uit te vinden waarom jullie eten zoals jullie eten.
Dat mag ik toch wel vragen ?
Als je niet verder komt dan bloemkool en schnitzel, of gehaktstaaf, of die pizza, haal dan.... evt met recepten er af.
Wat is de zin om elkaar te vertellen dat weer die prak op tafel komt ?
En dan verzandt de discussie weer met flauwe opmerkingen
ipv dat er normaal gediscussieerd wordt over het hoe en waarom van jullie maaltijden.
En dan maak ik opeens een afkraakposting en beoordeelposting (leuk woord voor scrabble trouwens)
Ik zal een voorbeeld geven hoe het bijv kan:
gekookte aardappels
snijboontjes, maar vandaag gooi ik er een (half) blikje tomatenblokjes op sap door, met een twist dus
tartaartjes, en ik bak wat uitjes mee.
Nou, dat moet toch mogelijk zijn ?
Niks 3 sterrenrestaurant, het kost geen minuut meer, hooguit het blikje opendraaien en de ui snipperen.
DAT bedoelde ik en hoeft verder niemand beledigd te zijn. (dat snap ik sowieso niet, want ik kom toch niet in je pannen spieken ?:quoi )