Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten..
Geplaatst: 03 apr 2009, 22:38
Nee, dit was het eertse kertspakket wat ik ooit gekregen heb. Best een leuk idee.
Om het te bewaren of het kerstpakket op zich?Bonny schreef:Nee, dit was het eertse kertspakket wat ik ooit gekregen heb. Best een leuk idee.
Nee, gewoon het idee. En zo langzamerhand het maar een beetje opmaken.Wilma van den Berg schreef:Om het te bewaren of het kerstpakket op zich?Bonny schreef:Nee, dit was het eertse kertspakket wat ik ooit gekregen heb. Best een leuk idee.
die ham, wordt daar echte ham mee bedoeld, of hamlappen.. want dat verschilt wel, een hamlapje kan je zo knapperig krijgen nl..Zita schreef:Het paasstamppotje uit de nieuwste Allerhande (stamppot met tuinbonen, veldsla, aardappels, knapperig gebakken hamrepen en een beetje tijm). Wel lekker, alleen kun je beter een eetlepel tijm nemen in plaats van een theelepel. En ik hoop er ooit achter te komen hoe je ham in vijf minuten knapperig kunt bakken.
gewone boterhamham. En ik vergat de ui te vermelden. Maar t was lekker.henriët schreef:die ham, wordt daar echte ham mee bedoeld, of hamlappen.. want dat verschilt wel, een hamlapje kan je zo knapperig krijgen nl..Zita schreef:Het paasstamppotje uit de nieuwste Allerhande (stamppot met tuinbonen, veldsla, aardappels, knapperig gebakken hamrepen en een beetje tijm). Wel lekker, alleen kun je beter een eetlepel tijm nemen in plaats van een theelepel. En ik hoop er ooit achter te komen hoe je ham in vijf minuten knapperig kunt bakken.
( heb de nieuwste allerhande nog niet, dus kan niet kijken hoe of wat..)
t klinkt verder wel goed!
ok, op hoog vuur 'roerbakken' lukt t dan niet om knapperig korstje te krijgen, boter/ olie even goed heet laten zijn en dan ham erin. leuk om uitteproberen.Zita schreef:gewone boterhamham. En ik vergat de ui te vermelden. Maar t was lekker.henriët schreef:die ham, wordt daar echte ham mee bedoeld, of hamlappen.. want dat verschilt wel, een hamlapje kan je zo knapperig krijgen nl..Zita schreef:Het paasstamppotje uit de nieuwste Allerhande (stamppot met tuinbonen, veldsla, aardappels, knapperig gebakken hamrepen en een beetje tijm). Wel lekker, alleen kun je beter een eetlepel tijm nemen in plaats van een theelepel. En ik hoop er ooit achter te komen hoe je ham in vijf minuten knapperig kunt bakken.
( heb de nieuwste allerhande nog niet, dus kan niet kijken hoe of wat..)
t klinkt verder wel goed!
de ham als het ware frituren...henriët schreef:ok, op hoog vuur 'roerbakken' lukt t dan niet om knapperig korstje te krijgen, boter/ olie even goed heet laten zijn en dan ham erin. leuk om uitteproberen.Zita schreef:gewone boterhamham. En ik vergat de ui te vermelden. Maar t was lekker.henriët schreef:die ham, wordt daar echte ham mee bedoeld, of hamlappen.. want dat verschilt wel, een hamlapje kan je zo knapperig krijgen nl..Zita schreef:Het paasstamppotje uit de nieuwste Allerhande (stamppot met tuinbonen, veldsla, aardappels, knapperig gebakken hamrepen en een beetje tijm). Wel lekker, alleen kun je beter een eetlepel tijm nemen in plaats van een theelepel. En ik hoop er ooit achter te komen hoe je ham in vijf minuten knapperig kunt bakken.
( heb de nieuwste allerhande nog niet, dus kan niet kijken hoe of wat..)
t klinkt verder wel goed!
moest je nu weer zo lang wachten als de vorige keer?Lassie schreef:een pannenkoek in de Oude Muntkleder.
o, dus nu ga je extra vroeg, gezien de ervaring van toen?Lassie schreef:we moeten er nog naar toe.
Hendrikus schreef:o, dus nu ga je extra vroeg, gezien de ervaring van toen?Lassie schreef:we moeten er nog naar toe.