Zita schreef:Wie weet een recept voor een heel lekkere quiche? Edit: zonder champignons en spinazie. De lastige eters komen weer eten.

Ha Zita, die champignonhaters heb ik hier altijd aan tafel.
Ik gebruik altijd Koopmans hartigetaartplakjes, uit de diepvries.
Snel te verwerken en lekkerder dan uit een pak mix, vinden wij. (Ik maak er ook wel eens een plaatpizza van)
Ik vind spinazie ook te nat in een quiche.
Je zou een blik zalm, met kleine roosjes broccoli, groene aspergepuntjes, cherrytomaatjes kunnen nemen?
Met een flesje light kookroom en 3 eitjes door elkaar geklopt, naar smaak kruiden, heb je dan een smakelijk bindmiddel.
Of rulgebakken gehakt, waterkers, tomaatjes,blokjes courgette?
Of blokjes ham, stukje witte asperge (ze zijn er nog steeds zag ik) doperwtjes.
Heb ik je een eindje op weg geholpen zo?
Ik heb gisteren de friet gemaakt, van het recept in de nieuwste Allerhande. Het is slow cooking, kost dus veel tijd maar het resultaat is werkelijk verbluffend
Ik had te weinig gemaakt, zo bleek.
