Doe wat aan je smaakbeleving en probeer niet vlees te benaderen.merel schreef:Lasagne
Wie weet een lekkere vegetarische variant op lasagne. Ik heb al diverse soorten gemaakt, maar het evenaart niet de lasagne met gehakt.
Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
-
- Berichten: 4648
- Lid geworden op: 14 sep 2018, 08:49
- Locatie: bertiel1306@gmail.com
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Wij eten ook lasagne maar dan met zalm en komkommers
Wien heb ik nevens U in den hemel? Nevens U lust mij ook niets op de aarde!
Bezwijkt mijn vlees en mijn hart, zo is God de Rotssteen mijns harten, en mijn Deel in eeuwigheid.
Bezwijkt mijn vlees en mijn hart, zo is God de Rotssteen mijns harten, en mijn Deel in eeuwigheid.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
https://www.hellofresh.nl/recipes/romig ... 5d76616f92merel schreef:Lasagne
Wie weet een lekkere vegetarische variant op lasagne. Ik heb al diverse soorten gemaakt, maar het evenaart niet de lasagne met gehakt.
Misschien vind je dit wat? Wij zijn telkens weer verbaasd over de perfecte smaaksamenstelling van Hello-Fresh
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Dank je Terri! Dat ziet er lekker uit.
Veel collega's en vriendinnen krijgen ook met regelmaat Hello Fresh. Zij zijn ook positief. Ik heb het wel eens overwogen, maar vind het voor ons te duur. Voor drie maaltijden zouden wij met z'n zessen €80,00 kwijt zijn.
Veel collega's en vriendinnen krijgen ook met regelmaat Hello Fresh. Zij zijn ook positief. Ik heb het wel eens overwogen, maar vind het voor ons te duur. Voor drie maaltijden zouden wij met z'n zessen €80,00 kwijt zijn.
- FlyingEagle
- Berichten: 2886
- Lid geworden op: 23 apr 2005, 22:34
- Locatie: air
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Mjam, 1x in de zoveel tijd gun in dat mezelfBezorgd schreef:Kapsalon.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Ik vind kapsalon echt niet lekker
Stil mijn ziel wees stil, en wees niet bang voor de onzekerheid van morgen. God omgeeft je steeds, Hij is erbij, in je beproevingen en zorgen!
-
- Berichten: 6622
- Lid geworden op: 14 apr 2021, 23:55
- Locatie: Zeeland
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Zalm? Ik dacht dat dat nog niet mocht?Bertiel schreef:Wij eten ook lasagne maar dan met zalm en komkommers
-
- Berichten: 4648
- Lid geworden op: 14 sep 2018, 08:49
- Locatie: bertiel1306@gmail.com
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Onverwarmd niet.
Wien heb ik nevens U in den hemel? Nevens U lust mij ook niets op de aarde!
Bezwijkt mijn vlees en mijn hart, zo is God de Rotssteen mijns harten, en mijn Deel in eeuwigheid.
Bezwijkt mijn vlees en mijn hart, zo is God de Rotssteen mijns harten, en mijn Deel in eeuwigheid.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Heeft iemand ervaring met frituren in zonnebloemolie? Ik ben zoekende naar palmolievrij frituurvet en heb nu zonnebloemolie aangeschaft, maar vraag mij af of dit wel prettig is om te gebruiken. Ik zag nog een andere variant staan met allerlei oliën waarop groot stond 'palmolie vrij'. Deze was echter €17,00 voor 4 liter en dat vind ik voor een aantal keer frituren toch echt te veel.
- Lilian1975
- Berichten: 3062
- Lid geworden op: 21 jun 2018, 20:12
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Doet mijn man al jaren.... wat mij betreft smaakt en gaat dat prima.merel schreef:Heeft iemand ervaring met frituren in zonnebloemolie? Ik ben zoekende naar palmolievrij frituurvet en heb nu zonnebloemolie aangeschaft, maar vraag mij af of dit wel prettig is om te gebruiken. Ik zag nog een andere variant staan met allerlei oliën waarop groot stond 'palmolie vrij'. Deze was echter €17,00 voor 4 liter en dat vind ik voor een aantal keer frituren toch echt te veel.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Ik lees op internet dat je het niet zo heet kan/mag verhitten. Ook op de fles staat max 170C, terwijl je volgens mij patat op hogere temperaturen bakt.Lilian1975 schreef:Doet mijn man al jaren.... wat mij betreft smaakt en gaat dat prima.merel schreef:Heeft iemand ervaring met frituren in zonnebloemolie? Ik ben zoekende naar palmolievrij frituurvet en heb nu zonnebloemolie aangeschaft, maar vraag mij af of dit wel prettig is om te gebruiken. Ik zag nog een andere variant staan met allerlei oliën waarop groot stond 'palmolie vrij'. Deze was echter €17,00 voor 4 liter en dat vind ik voor een aantal keer frituren toch echt te veel.
- Lilian1975
- Berichten: 3062
- Lid geworden op: 21 jun 2018, 20:12
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Zal is aan hem vragen hoe heet hij het doet. Ze zijn in ieder geval goudgeel en knapperig.merel schreef:Ik lees op internet dat je het niet zo heet kan/mag verhitten. Ook op de fles staat max 170C, terwijl je volgens mij patat op hogere temperaturen bakt.Lilian1975 schreef:Doet mijn man al jaren.... wat mij betreft smaakt en gaat dat prima.merel schreef:Heeft iemand ervaring met frituren in zonnebloemolie? Ik ben zoekende naar palmolievrij frituurvet en heb nu zonnebloemolie aangeschaft, maar vraag mij af of dit wel prettig is om te gebruiken. Ik zag nog een andere variant staan met allerlei oliën waarop groot stond 'palmolie vrij'. Deze was echter €17,00 voor 4 liter en dat vind ik voor een aantal keer frituren toch echt te veel.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Ja, al jaren, omdat de Ossewit moeilijk is te vinden.merel schreef:Heeft iemand ervaring met frituren in zonnebloemolie? Ik ben zoekende naar palmolievrij frituurvet en heb nu zonnebloemolie aangeschaft, maar vraag mij af of dit wel prettig is om te gebruiken. Ik zag nog een andere variant staan met allerlei oliën waarop groot stond 'palmolie vrij'. Deze was echter €17,00 voor 4 liter en dat vind ik voor een aantal keer frituren toch echt te veel.
Die grote flessen van Diamant zijn prima, maar daar zitten nogal wat toevoegingen in, zoals antischuim en inderdaad palmolie.
Ik bak de frietjes voor op 150 en af op 175. Tot ze donkergoudgeel zijn.
Ik frituur gemiddeld maar 1 x per maand.
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Wij frituren meestal 1 keer per week. Soms een week niet, maar dan eten we pannenkoeken of poffertjes. Al vinden mijn huisgenoten dat geen vervanging van frituur .Mara schreef:Ja, al jaren, omdat de Ossewit moeilijk is te vinden.merel schreef:Heeft iemand ervaring met frituren in zonnebloemolie? Ik ben zoekende naar palmolievrij frituurvet en heb nu zonnebloemolie aangeschaft, maar vraag mij af of dit wel prettig is om te gebruiken. Ik zag nog een andere variant staan met allerlei oliën waarop groot stond 'palmolie vrij'. Deze was echter €17,00 voor 4 liter en dat vind ik voor een aantal keer frituren toch echt te veel.
Die grote flessen van Diamant zijn prima, maar daar zitten nogal wat toevoegingen in, zoals antischuim en inderdaad palmolie.
Ik bak de frietjes voor op 150 en af op 175. Tot ze donkergoudgeel zijn.
Ik frituur gemiddeld maar 1 x per maand.
Snijd jij de patat/friet (mijn man is opgegroeid met friet, ik met patat) zelf of haal jij verse patat in de supermarkt?