Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
- Johann Gottfried Walther
- Berichten: 4763
- Lid geworden op: 05 feb 2008, 15:49
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Vandaag kippensoep gegeten.
"Zie, de Heere is gekomen met Zijn vele duizenden heiligen, om gericht te houden tegen allen, en te straffen alle goddelozen onder hen, vanwege al hun goddeloze werken, die zij goddelooslijk gedaan hebben, en vanwege alle harde woorden, die de goddeloze zondaars tegen Hem gesproken hebben"
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
G'woon g'geten:
Vandaag gebonden tomatensoep gegeten. Heel g'woon dus in feite.
Of is toch niet zo g'woon dat er elke dag nog eten is...
Daarna g'wone aardaardappelen, g'wone jus, en een g'woon stukje rundvlees
Als groeten g'wone andijvie, g'woon gebonden met saus.
Tenslotte g'woon een toetje vladessert (vanille)
Vandaag gebonden tomatensoep gegeten. Heel g'woon dus in feite.
Of is toch niet zo g'woon dat er elke dag nog eten is...
Daarna g'wone aardaardappelen, g'wone jus, en een g'woon stukje rundvlees
Als groeten g'wone andijvie, g'woon gebonden met saus.
Tenslotte g'woon een toetje vladessert (vanille)
© -DIA- Laatst actief: 00 xxx 24??
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Hahahaha g'woon humor.-DIA- schreef:G'woon g'geten:
Vandaag gebonden tomatensoep gegeten. Heel g'woon dus in feite.
Of is toch niet zo g'woon dat er elke dag nog eten is...
Daarna g'wone aardaardappelen, g'wone jus, en een g'woon stukje rundvlees
Als groeten g'wone andijvie, g'woon gebonden met saus.
Tenslotte g'woon een toetje vladessert (vanille)
O HEERE, wat is de mens, dat Gij hem kent? Het kind des mensen, dat Gij het acht?
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Nee heel g'woon... Net als bij winkels van de Superunie.samanthi schreef:Hahahaha g'woon humor.-DIA- schreef:G'woon g'geten:
Vandaag gebonden tomatensoep gegeten. Heel g'woon dus in feite.
Of is toch niet zo g'woon dat er elke dag nog eten is...
Daarna g'wone aardaardappelen, g'wone jus, en een g'woon stukje rundvlees
Als groeten g'wone andijvie, g'woon gebonden met saus.
Tenslotte g'woon een toetje vladessert (vanille)
Mensen doen wel een moeilijk om een aansprekend merk te bedenken.
Maar het kan ook heel g'woon. Geen 1 de Beste, geen Markant, maar heel g'woon.
© -DIA- Laatst actief: 00 xxx 24??
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Lekker hoor, krijg er terstond zin in.....-DIA- schreef:G'woon g'geten:
Vandaag gebonden tomatensoep gegeten. Heel g'woon dus in feite.
Of is toch niet zo g'woon dat er elke dag nog eten is...
Daarna g'wone aardaardappelen, g'wone jus, en een g'woon stukje rundvlees
Als groeten g'wone andijvie, g'woon gebonden met saus.
Tenslotte g'woon een toetje vladessert (vanille)
-
- Berichten: 16185
- Lid geworden op: 18 mei 2017, 20:42
- Locatie: Walcheren - jantjevanrefoforum@gmail.com
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
De broccoli is anders schreeuwend duur, begreep ik.Orchidee schreef:Gisteren dit recept uitgeprobeerd: https://www.keukenliefde.nl/broccoli-pa ... -kaassaus/
Ik heb er notenrijst bij gedaan én de broccoli en tomaten verdubbeld.
Het was echt lekker
Verstuurd vanaf mijn BAH2-W19 met Tapatalk
Was getekend,
uw medeforummer Jantje
uw medeforummer Jantje
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Welke groente en fruit niet?
Stil mijn ziel wees stil, en wees niet bang voor de onzekerheid van morgen. God omgeeft je steeds, Hij is erbij, in je beproevingen en zorgen!
-
- Berichten: 4556
- Lid geworden op: 14 sep 2018, 08:49
- Locatie: bertiel1306@gmail.com
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Ik vind de witlof en ook de peren best meevallen
Wien heb ik nevens U in den hemel? Nevens U lust mij ook niets op de aarde!
Bezwijkt mijn vlees en mijn hart, zo is God de Rotssteen mijns harten, en mijn Deel in eeuwigheid.
Bezwijkt mijn vlees en mijn hart, zo is God de Rotssteen mijns harten, en mijn Deel in eeuwigheid.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Gisteren een makreelsalade gemaakt. Het is wel even een gedoe om zo'n vis te fileren, wat een boel graten
Krieltjes in de schil gekookt, daarna gepeld, little gem sla, gegrilde perziken, fijngesneden bosuitjes, juliënne gesneden bietjes en worteltjes,
2 gekookte eitjes.
Krieltjes in de schil gekookt, daarna gepeld, little gem sla, gegrilde perziken, fijngesneden bosuitjes, juliënne gesneden bietjes en worteltjes,
2 gekookte eitjes.
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
Re: RE: Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Witlof eten wij zelden en peren eet ik alleen in september en oktober uit eigen tuin.Bertiel schreef:Ik vind de witlof en ook de peren best meevallen
Verstuurd vanaf mijn BAH2-W19 met Tapatalk
Stil mijn ziel wees stil, en wees niet bang voor de onzekerheid van morgen. God omgeeft je steeds, Hij is erbij, in je beproevingen en zorgen!
-
- Berichten: 16185
- Lid geworden op: 18 mei 2017, 20:42
- Locatie: Walcheren - jantjevanrefoforum@gmail.com
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
En hoe maak je die makreel klaar?Mara schreef:Gisteren een makreelsalade gemaakt. Het is wel even een gedoe om zo'n vis te fileren, wat een boel graten
Krieltjes in de schil gekookt, daarna gepeld, little gem sla, gegrilde perziken, fijngesneden bosuitjes, juliënne gesneden bietjes en worteltjes,
2 gekookte eitjes.
Was getekend,
uw medeforummer Jantje
uw medeforummer Jantje
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Die koop je gestoomd Jantje. Hij was supervers.Jantje schreef:En hoe maak je die makreel klaar?Mara schreef:Gisteren een makreelsalade gemaakt. Het is wel even een gedoe om zo'n vis te fileren, wat een boel graten
Krieltjes in de schil gekookt, daarna gepeld, little gem sla, gegrilde perziken, fijngesneden bosuitjes, juliënne gesneden bietjes en worteltjes,
2 gekookte eitjes.
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
-
- Berichten: 16185
- Lid geworden op: 18 mei 2017, 20:42
- Locatie: Walcheren - jantjevanrefoforum@gmail.com
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
O. Ik dacht dat je die bij de visboer haalde en hem zelf klaarmaakte.Mara schreef:Die koop je gestoomd Jantje. Hij was supervers.Jantje schreef:En hoe maak je die makreel klaar?Mara schreef:Gisteren een makreelsalade gemaakt. Het is wel even een gedoe om zo'n vis te fileren, wat een boel graten
Krieltjes in de schil gekookt, daarna gepeld, little gem sla, gegrilde perziken, fijngesneden bosuitjes, juliënne gesneden bietjes en worteltjes,
2 gekookte eitjes.
Was getekend,
uw medeforummer Jantje
uw medeforummer Jantje
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Ja ik koop hem ook bij de viskraam. Maar heb je ze nooit zien liggen dan?Jantje schreef: O. Ik dacht dat je die bij de visboer haalde en hem zelf klaarmaakte.
Je kunt ook rauwe makreel kopen, maar ik vind ze gebakken niet lekker.
En ik heb geen rookoventje.
Als er schaduw is, dan moet er ook licht zijn ~ Spurgeon
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Klinkt erg lekker! Zou graag bij je aanschuiven.Mara schreef:Gisteren een makreelsalade gemaakt. Het is wel even een gedoe om zo'n vis te fileren, wat een boel graten
Krieltjes in de schil gekookt, daarna gepeld, little gem sla, gegrilde perziken, fijngesneden bosuitjes, juliënne gesneden bietjes en worteltjes,
2 gekookte eitjes.
Peren eten wij ook alleen maar in het najaar.Orchidee schreef:Witlof eten wij zelden en peren eet ik alleen in september en oktober uit eigen tuin.Bertiel schreef:Ik vind de witlof en ook de peren best meevallen
Verstuurd vanaf mijn BAH2-W19 met Tapatalk
En het groente en fruit vind ik momenteel ook erg prijzig. Helaas niets aan te doen! Je moet toch eten