Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten
Geplaatst: 12 jun 2020, 19:07
Vandaag kippensoep gegeten.
Hahahaha g'woon humor.-DIA- schreef:G'woon g'geten:
Vandaag gebonden tomatensoep gegeten. Heel g'woon dus in feite.
Of is toch niet zo g'woon dat er elke dag nog eten is...
Daarna g'wone aardaardappelen, g'wone jus, en een g'woon stukje rundvlees
Als groeten g'wone andijvie, g'woon gebonden met saus.
Tenslotte g'woon een toetje vladessert (vanille)
Nee heel g'woon... Net als bij winkels van de Superunie.samanthi schreef:Hahahaha g'woon humor.-DIA- schreef:G'woon g'geten:
Vandaag gebonden tomatensoep gegeten. Heel g'woon dus in feite.
Of is toch niet zo g'woon dat er elke dag nog eten is...
Daarna g'wone aardaardappelen, g'wone jus, en een g'woon stukje rundvlees
Als groeten g'wone andijvie, g'woon gebonden met saus.
Tenslotte g'woon een toetje vladessert (vanille)
Lekker hoor, krijg er terstond zin in.....-DIA- schreef:G'woon g'geten:
Vandaag gebonden tomatensoep gegeten. Heel g'woon dus in feite.
Of is toch niet zo g'woon dat er elke dag nog eten is...
Daarna g'wone aardaardappelen, g'wone jus, en een g'woon stukje rundvlees
Als groeten g'wone andijvie, g'woon gebonden met saus.
Tenslotte g'woon een toetje vladessert (vanille)
De broccoli is anders schreeuwend duur, begreep ik.Orchidee schreef:Gisteren dit recept uitgeprobeerd: https://www.keukenliefde.nl/broccoli-pa ... -kaassaus/
Ik heb er notenrijst bij gedaan én de broccoli en tomaten verdubbeld.
Het was echt lekker
Verstuurd vanaf mijn BAH2-W19 met Tapatalk
Witlof eten wij zelden en peren eet ik alleen in september en oktober uit eigen tuin.Bertiel schreef:Ik vind de witlof en ook de peren best meevallen
En hoe maak je die makreel klaar?Mara schreef:Gisteren een makreelsalade gemaakt. Het is wel even een gedoe om zo'n vis te fileren, wat een boel graten
Krieltjes in de schil gekookt, daarna gepeld, little gem sla, gegrilde perziken, fijngesneden bosuitjes, juliënne gesneden bietjes en worteltjes,
2 gekookte eitjes.
Die koop je gestoomd Jantje. Hij was supervers.Jantje schreef:En hoe maak je die makreel klaar?Mara schreef:Gisteren een makreelsalade gemaakt. Het is wel even een gedoe om zo'n vis te fileren, wat een boel graten
Krieltjes in de schil gekookt, daarna gepeld, little gem sla, gegrilde perziken, fijngesneden bosuitjes, juliënne gesneden bietjes en worteltjes,
2 gekookte eitjes.
O. Ik dacht dat je die bij de visboer haalde en hem zelf klaarmaakte.Mara schreef:Die koop je gestoomd Jantje. Hij was supervers.Jantje schreef:En hoe maak je die makreel klaar?Mara schreef:Gisteren een makreelsalade gemaakt. Het is wel even een gedoe om zo'n vis te fileren, wat een boel graten
Krieltjes in de schil gekookt, daarna gepeld, little gem sla, gegrilde perziken, fijngesneden bosuitjes, juliënne gesneden bietjes en worteltjes,
2 gekookte eitjes.
Ja ik koop hem ook bij de viskraam. Maar heb je ze nooit zien liggen dan?Jantje schreef: O. Ik dacht dat je die bij de visboer haalde en hem zelf klaarmaakte.
Klinkt erg lekker! Zou graag bij je aanschuiven.Mara schreef:Gisteren een makreelsalade gemaakt. Het is wel even een gedoe om zo'n vis te fileren, wat een boel graten
Krieltjes in de schil gekookt, daarna gepeld, little gem sla, gegrilde perziken, fijngesneden bosuitjes, juliënne gesneden bietjes en worteltjes,
2 gekookte eitjes.
Peren eten wij ook alleen maar in het najaar.Orchidee schreef:Witlof eten wij zelden en peren eet ik alleen in september en oktober uit eigen tuin.Bertiel schreef:Ik vind de witlof en ook de peren best meevallen
Verstuurd vanaf mijn BAH2-W19 met Tapatalk