Nee, die vis ik met een vorkje op en leg ze op het bord. Ik heb ze in water of in olie.merel schreef:Ik doe er altijd geraspte wortel doorheen en dan maak ik een dressing met een citroen, yoghurt/ mayo basis.Mara schreef:Vanavond ga ik een spitskoolsalade maken, voor het eerst.
Ik heb diverse recepten gezien, maar meestal worden er voor het "knappertje" noten in gedaan, maar die mogen wij niet wegens allergie.
Ik zag in de supermarkt in de oven gebakken spekjes van Stegeman en zal die er eens door doen.
Verder een fris appeltje, mandarijntjes, bleekselderij.
Met gebakken krieltjes en sardientjes uit blik lijkt het me wel een gezonde maaltijd.
Maak jij de sardientjes nog aan?
Ik ga er zo aan beginnen, spitskool is al geschaafd en dan kijk ik wat ik nog toe ga voegen. Te zoet, dan wat fijngesneden augurk,
te zuur, dan nog een appeltje.
De saus maak ik zelf met nog een restje boerenyoghurt (zooo lekker, van de Jumbo, naam van de boer staat er op, het smaakt licht zurig in de richting van bloempap) en citroen, groene kruiden en zo.