Pagina 17 van 100
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 24 feb 2011, 15:06
door albion
Hendrikus schreef:Etentje met de collega's, koud/warm buffet. Heb de kaart al even bekeken:
Soep:
Heldere bouillon met bieslook en pijnboompitten.
Koude schotels:
Gevulde tomaat/komkommer met kaasmousse.
Ardennerham met meloenbolletjes.
Gerookte forel en gerookte zalm.
Huzarensalade. Vegetarische salade.
Rauwkostsalade. Verschillende sauzen.
Waldkorn/stokbrood + kruidenboter.
Warme schotels:
Mootjes zalm en tilapia met dillesaus.
Varkenshaaspuntjes met Indische saus.
Rundvleesstukjes met saus.
Aardappelgarnituur/rijst/tortillachips.
Dessertbuffet
Drie soorten ijs
Mousse
Bavarois
Verse vruchtensalade
Slagroom
Volgens mij gaat dat wel goed komen

En ik maar denken dat jij een einzelgänger was ipv werken met collega's.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 25 feb 2011, 00:07
door Hendrikus
albion schreef:Hendrikus schreef:Etentje met de collega's, koud/warm buffet. Heb de kaart al even bekeken:
Soep:
Heldere bouillon met bieslook en pijnboompitten.
Koude schotels:
Gevulde tomaat/komkommer met kaasmousse.
Ardennerham met meloenbolletjes.
Gerookte forel en gerookte zalm.
Huzarensalade. Vegetarische salade.
Rauwkostsalade. Verschillende sauzen.
Waldkorn/stokbrood + kruidenboter.
Warme schotels:
Mootjes zalm en tilapia met dillesaus.
Varkenshaaspuntjes met Indische saus.
Rundvleesstukjes met saus.
Aardappelgarnituur/rijst/tortillachips.
Dessertbuffet
Drie soorten ijs
Mousse
Bavarois
Verse vruchtensalade
Slagroom
Volgens mij gaat dat wel goed komen

En ik maar denken dat jij een einzelgänger was ipv werken met collega's.

Vergissen is menselijk.
En 't was heel lekker
Dus als iemand nog eens een leuk adresje zoekt voor een personeelsuitje of iets dergelijks:
http://www.dedriekalkovens.nl/
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 25 feb 2011, 01:08
door albion
Hendrikus schreef:albion schreef:Hendrikus schreef:Etentje met de collega's, koud/warm buffet. Heb de kaart al even bekeken:
Soep:
Heldere bouillon met bieslook en pijnboompitten.
Koude schotels:
Gevulde tomaat/komkommer met kaasmousse.
Ardennerham met meloenbolletjes.
Gerookte forel en gerookte zalm.
Huzarensalade. Vegetarische salade.
Rauwkostsalade. Verschillende sauzen.
Waldkorn/stokbrood + kruidenboter.
Warme schotels:
Mootjes zalm en tilapia met dillesaus.
Varkenshaaspuntjes met Indische saus.
Rundvleesstukjes met saus.
Aardappelgarnituur/rijst/tortillachips.
Dessertbuffet
Drie soorten ijs
Mousse
Bavarois
Verse vruchtensalade
Slagroom
Volgens mij gaat dat wel goed komen

En ik maar denken dat jij een einzelgänger was ipv werken met collega's.

Vergissen is menselijk.
En 't was heel lekker
Dus als iemand nog eens een leuk adresje zoekt voor een personeelsuitje of iets dergelijks:
http://www.dedriekalkovens.nl/
Beetje uit de buurt, maar misschien gaan we in de voorjaarsvakantie naar Vriezenveen en dan zijn we aardig in de buurt denk ik.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 25 feb 2011, 09:32
door Hendrikus
albion schreef:Beetje uit de buurt, maar misschien gaan we in de voorjaarsvakantie naar Vriezenveen en dan zijn we aardig in de buurt denk ik.
Tsjonge, wat een vakantiebestemming. Nou ja, dan ben je in elk geval een stuk dichterbij de kalkovens, maar 't is nog steeds een uurtje rijden vanuit 't Vjenne.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 25 feb 2011, 11:02
door -DIA-
Hendrikus schreef:albion schreef:Beetje uit de buurt, maar misschien gaan we in de voorjaarsvakantie naar Vriezenveen en dan zijn we aardig in de buurt denk ik.
Tsjonge, wat een vakantiebestemming. Nou ja, dan ben je in elk geval een stuk dichterbij de kalkovens, maar 't is nog steeds een uurtje rijden vanuit 't Vjenne.
Staan die dingen ook niet bij Hardenberg in de buurt?
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 25 feb 2011, 11:45
door Hendrikus
-DIA- schreef:Hendrikus schreef:albion schreef:Beetje uit de buurt, maar misschien gaan we in de voorjaarsvakantie naar Vriezenveen en dan zijn we aardig in de buurt denk ik.
Tsjonge, wat een vakantiebestemming. Nou ja, dan ben je in elk geval een stuk dichterbij de kalkovens, maar 't is nog steeds een uurtje rijden vanuit 't Vjenne.
Staan die dingen ook niet bij Hardenberg in de buurt?
In Dedemsvaart staan er ook een paar, dat klopt.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 25 feb 2011, 17:33
door Ichtus
Lourens schreef:We weten het nog niet.
Nog steeds niet? Sneu hoor

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 25 feb 2011, 19:07
door albion
Hendrikus schreef:albion schreef:Beetje uit de buurt, maar misschien gaan we in de voorjaarsvakantie naar Vriezenveen en dan zijn we aardig in de buurt denk ik.
Tsjonge, wat een vakantiebestemming. Nou ja, dan ben je in elk geval een stuk dichterbij de kalkovens, maar 't is nog steeds een uurtje rijden vanuit 't Vjenne.
Ik ga maar een dagje en dan nog op familiebezoek

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 28 feb 2011, 08:43
door Schemerlichtje
Vandaag nasi en morgen wellicht spruitjes
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 01 mar 2011, 18:23
door MarthaMartha
rode bietjes, aardappelen, runderlapje
heerlijk hoor, verlof hebben, kun je eens van die echte sudderlapjes maken...
nu hopen dat ze net zo smaken als vroeger, bij oma...
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 01 mar 2011, 19:42
door henriët
En? Waren ze lekker, de sudderlapjes?
Tip: doe er witte wijn of scheutje azijn bij, dat maakt het vlees mals en zacht.
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 02 mar 2011, 09:36
door henriët
ik zoek inspiratie....
snel en makkelijk recept...
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 02 mar 2011, 09:39
door Mister
Potje/blikje/kant-en-klaar uit de supermarkt.

Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 02 mar 2011, 09:42
door MarthaMartha
henriët schreef:En? Waren ze lekker, de sudderlapjes?
Tip: doe er witte wijn of scheutje azijn bij, dat maakt het vlees mals en zacht.
ja, ze waren heerlijk.
witte wijn? rode wist ik, maar die hadden we niet meer in huis, witte wel, maar dat durfde ik niet aan...
ze waren prima!
Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 02 mar 2011, 12:47
door Mara
Ik doe er als ze gaan sudderen soms een paar scheutjes ketchup bij. Dat geeft hetzelfde effect als azijn en er komt een lichtzure tomatensmaak aan de jus. Vooral bij bepaalde groenten (sperziebonen, snijbonen, zuurkool) is dat heerlijk.