Re: Wat schaft de pot vandaag? ... evt met recepten.. [3]
Geplaatst: 10 aug 2011, 17:24
frites, loempia, sla, zoiets ongeveer....
MarthaMartha schreef:tortellini's met pastasaus.... helaas is die pasta van c1000 eigen merk niet erg geweldig.... jammer van die tortellini's.
met kerrie, dat zou ik nooit verzonnen hebben, bedankt!Gabrielle schreef:MarthaMartha schreef:tortellini's met pastasaus.... helaas is die pasta van c1000 eigen merk niet erg geweldig.... jammer van die tortellini's.
lekker recept voor tortellini ( met vleesvulling, niet de kaasvulling)
kipfilet
uien
rode paprika
veel taugé
roerbakken,
pakje of zakje kerriesaus erdoor, tortellini's erdoor en smullen maar......
Uuh... als jij appelmoes gaat maken en appeltaart, wil ik je er wel afhelpen hoor...Zita schreef:BBQ. Op mijn takenlijst stond home-made huzarensalade, appeltaart, citroentaart en home-made kruidenboter.
Wie weet er trouwens een recept waar je onwijs veel pruimen in verwerkt? Ze vallen bij bosjes van de bomen. Idem voor appels. We vinden zelfgemaakte appelmoes niet lekker, en als ik van alle val-appels appeltaarten ga maken, passen we over een paar weken niet meer door de deur.
Dat mag ook wel na het werk dat je eraan hebtOrchidee schreef:Zelfgemaakte pizza, veel lekkerder dan dr OETKER en consorten
Zoals een goede huisvrouw betaamdOude-Waarheid schreef:Dat mag ook wel na het werk dat je eraan hebtOrchidee schreef:Zelfgemaakte pizza, veel lekkerder dan dr OETKER en consorten![]()
Kijk, da's de ware naastenliefdeMarthaMartha schreef:Uuh... als jij appelmoes gaat maken en appeltaart, wil ik je er wel afhelpen hoor...Zita schreef:BBQ. Op mijn takenlijst stond home-made huzarensalade, appeltaart, citroentaart en home-made kruidenboter.
Wie weet er trouwens een recept waar je onwijs veel pruimen in verwerkt? Ze vallen bij bosjes van de bomen. Idem voor appels. We vinden zelfgemaakte appelmoes niet lekker, en als ik van alle val-appels appeltaarten ga maken, passen we over een paar weken niet meer door de deur.
Jaja... het klinkt allemaal heerlijk.... laat ik nou geen pruimen hebben om van af te komen...Zita schreef:Kijk, da's de ware naastenliefdeMarthaMartha schreef:Uuh... als jij appelmoes gaat maken en appeltaart, wil ik je er wel afhelpen hoor...Zita schreef:BBQ. Op mijn takenlijst stond home-made huzarensalade, appeltaart, citroentaart en home-made kruidenboter.
Wie weet er trouwens een recept waar je onwijs veel pruimen in verwerkt? Ze vallen bij bosjes van de bomen. Idem voor appels. We vinden zelfgemaakte appelmoes niet lekker, en als ik van alle val-appels appeltaarten ga maken, passen we over een paar weken niet meer door de deur.![]()
Om op een makkelijke manier van je pruimen af te komen:
Pruimen halveren, ontpitten, druppels citroensap erop, de holtes vullen met amandelspijs, bestrooien met gemberpoeder (djahé), kleine klontjes boter erop, kwartier in de oven. Superlekker! (vooral met vanilleijs en slagroom)
Als je es in de buurt komt, krijg je appeltaart en een tas met pruimen.MarthaMartha schreef:Jaja... het klinkt allemaal heerlijk.... laat ik nou geen pruimen hebben om van af te komen...Zita schreef:Kijk, da's de ware naastenliefdeMarthaMartha schreef:Uuh... als jij appelmoes gaat maken en appeltaart, wil ik je er wel afhelpen hoor...Zita schreef:BBQ. Op mijn takenlijst stond home-made huzarensalade, appeltaart, citroentaart en home-made kruidenboter.
Wie weet er trouwens een recept waar je onwijs veel pruimen in verwerkt? Ze vallen bij bosjes van de bomen. Idem voor appels. We vinden zelfgemaakte appelmoes niet lekker, en als ik van alle val-appels appeltaarten ga maken, passen we over een paar weken niet meer door de deur.![]()
Om op een makkelijke manier van je pruimen af te komen:
Pruimen halveren, ontpitten, druppels citroensap erop, de holtes vullen met amandelspijs, bestrooien met gemberpoeder (djahé), kleine klontjes boter erop, kwartier in de oven. Superlekker! (vooral met vanilleijs en slagroom)