Hendrikus schreef:een visje wil er nog steeds niet in, MM? Zoooo lekker!MarthaMartha schreef:aardappelen met spinazie en erbij voor mij een gehaktbal, voor demo een stukje zalm...

Hendrikus schreef:een visje wil er nog steeds niet in, MM? Zoooo lekker!MarthaMartha schreef:aardappelen met spinazie en erbij voor mij een gehaktbal, voor demo een stukje zalm...
je moet nog een heleboel lerenMarthaMartha schreef:Hendrikus schreef:een visje wil er nog steeds niet in, MM? Zoooo lekker!MarthaMartha schreef:aardappelen met spinazie en erbij voor mij een gehaktbal, voor demo een stukje zalm...
oh ja?Hendrikus schreef:je moet nog een heleboel lerenMarthaMartha schreef:Hendrikus schreef:een visje wil er nog steeds niet in, MM? Zoooo lekker!MarthaMartha schreef:aardappelen met spinazie en erbij voor mij een gehaktbal, voor demo een stukje zalm...
ja: vis eten, bijvoorbeeldMarthaMartha schreef:oh ja?Hendrikus schreef: je moet nog een heleboel leren
Hendrikus schreef:ja: vis eten, bijvoorbeeldMarthaMartha schreef:oh ja?Hendrikus schreef: je moet nog een heleboel leren
ja: vis eten, bijvoorbeeld. Hier nog een leuk filmpje voor jeMarthaMartha schreef:Hendrikus schreef:MarthaMartha schreef:oh ja?Hendrikus schreef: je moet nog een heleboel leren
ik voel mee met die kleine krullebol die ze haring willen voeren...Hendrikus schreef:ja: vis eten, bijvoorbeeld. Hier nog een leuk filmpje voor jeMarthaMartha schreef:Hendrikus schreef:MarthaMartha schreef: oh ja?(let ooook op het vreeeselijke tweeantse acceeent....)
[youtube]aoBeRoS29lo[/youtube]
Ik heb liever gekookte zalm, dan gebakken zalm (ik ben niet dol op vlees of vis). Af en toe een slibtongetje, of een gerookte paling (gebakken paling is ook wel lekker, hoewel erg vet).Marnix schreef:Jummie. Vis is gezond en lekker
(hoewel haring niet mijn favoriet is, doe mij vis maar gebakken
Vette vis is niet ongezond. Wat ik zelf erg lekker vind is om de vis met kruiden, tomaat enz. in aluminiumfolie te doen en dan het pakketje in de oven, zodat de kruiden / groentesmaak lekker in de vis kan trekken.albion schreef:Ik heb liever gekookte zalm, dan gebakken zalm (ik ben niet dol op vlees of vis). Af en toe een slibtongetje, of een gerookte paling (gebakken paling is ook wel lekker, hoewel erg vet).Marnix schreef:Jummie. Vis is gezond en lekker
(hoewel haring niet mijn favoriet is, doe mij vis maar gebakken
Krabsalade vind ik wel weer lekker. Krab en kreeft ook wel. We hadden hier een paar kreeften over de vloer lopen, gelukkig waren de scharen wel gebonden (mijn man kreeg die van de
vissers, waren in de netten gekomen), hij moest ze toen in een pan met heet kokend water doen. Ik vind dat maar niets. Mosselen (gekookte) vind ik heerlijk, vooral als mijn man die
gekookt heeft met sausjes erbij. We waren eens gaan eten in Philippine (bekend om zijn mossels), maar wat een afgang. Veel krabbetjes en geen sausjes. Nee dat was zonden van het geld.
Gebakken mosselen zijn wat zwaar op de maag vind ik, en mossels bij de aardappels vind ik ook niet echt lekker. Kreukels en rozijnbrood wordt in Tholen gegeten met Pasen. Kreukels zijn wel lekker af en toe.
Is dat lekker???PvS schreef:Sperciebonen met gort.
2200 gram sperciebonen,
400 gram gort,
750 gram spekblokjes.
Eerst de spercieboontjes (half onder water) aan de kook brengen, na 5 minuten koken de gort erbij doen. Oppassen met aanbranden.
Spekjes de laatste 3 minuten meekoken.
Da's inderdaad wel lekker, alleen bij witvis ben je dan wel alle vissmaak kwijt. Dat kan een voordeel zijn als je niet zo van vis houdt, maar het is wel een beetje jammer als je alleen uit de textuur kunt opmaken dat je geen kip eet.Marnix schreef:Vette vis is niet ongezond. Wat ik zelf erg lekker vind is om de vis met kruiden, tomaat enz. in aluminiumfolie te doen en dan het pakketje in de oven, zodat de kruiden / groentesmaak lekker in de vis kan trekken.albion schreef:Ik heb liever gekookte zalm, dan gebakken zalm (ik ben niet dol op vlees of vis). Af en toe een slibtongetje, of een gerookte paling (gebakken paling is ook wel lekker, hoewel erg vet).Marnix schreef:Jummie. Vis is gezond en lekker
(hoewel haring niet mijn favoriet is, doe mij vis maar gebakken
Krabsalade vind ik wel weer lekker. Krab en kreeft ook wel. We hadden hier een paar kreeften over de vloer lopen, gelukkig waren de scharen wel gebonden (mijn man kreeg die van de
vissers, waren in de netten gekomen), hij moest ze toen in een pan met heet kokend water doen. Ik vind dat maar niets. Mosselen (gekookte) vind ik heerlijk, vooral als mijn man die
gekookt heeft met sausjes erbij. We waren eens gaan eten in Philippine (bekend om zijn mossels), maar wat een afgang. Veel krabbetjes en geen sausjes. Nee dat was zonden van het geld.
Gebakken mosselen zijn wat zwaar op de maag vind ik, en mossels bij de aardappels vind ik ook niet echt lekker. Kreukels en rozijnbrood wordt in Tholen gegeten met Pasen. Kreukels zijn wel lekker af en toe.
PvS schreef:Sperciebonen met gort.
2200 gram sperciebonen,
400 gram gort,
750 gram spekblokjes.
Eerst de spercieboontjes (half onder water) aan de kook brengen, na 5 minuten koken de gort erbij doen. Oppassen met aanbranden.
Spekjes de laatste 3 minuten meekoken.