

Je kunt het dan gewoon terugsturen. Zeker in jouw geval is dat zeer gerechtvaardigd.Lassie schreef:Voorgerecht:
Hoofdgerecht:
Gespiest (verschillende soorten kleine stukjes vlees, helaas niet alles doorbakken, terwijl ik het wel had gezegd).
Neeltje Jans schreef:Zowel mijn man en ik zijn uitgekookt! We hebben allebei geen inspiratie meer om het eten lekker te maken, en vinden ook de keus in de winkel zo beperkt. Komt nog bij dat de kinderen haast niks lekker vinden, zeker geen speciale dingen.
Mijn man kookt meestal (ik ben meestal pas om half 6/6 uur thuis), en ook hij weet het niet meer... (heeft ook geen geduld om recepten op te zoeken, dat moet ik er wel bij zeggen).
Vanmorgen belde hij al: wat zullen we vandaag eten, ik ben nu bij de Bas.. Ik zei: we hebben nog witlof, laten we dan een witlofsalade eten, haal hamblokjes enzo en zoek er dan een lekker recept bij (hij heeft dat niet van vroeger meegekregen, witlofsalade). Nou, de hamblokjes enzo had hij gekocht....
Toen ik thuiskwam hebben we maar pizza besteld....
Neeltje Jans schreef:Zowel mijn man en ik zijn uitgekookt! We hebben allebei geen inspiratie meer om het eten lekker te maken, en vinden ook de keus in de winkel zo beperkt. Komt nog bij dat de kinderen haast niks lekker vinden, zeker geen speciale dingen.
Mijn man kookt meestal (ik ben meestal pas om half 6/6 uur thuis), en ook hij weet het niet meer... (heeft ook geen geduld om recepten op te zoeken, dat moet ik er wel bij zeggen).
Vanmorgen belde hij al: wat zullen we vandaag eten, ik ben nu bij de Bas.. Ik zei: we hebben nog witlof, laten we dan een witlofsalade eten, haal hamblokjes enzo en zoek er dan een lekker recept bij (hij heeft dat niet van vroeger meegekregen, witlofsalade). Nou, de hamblokjes enzo had hij gekocht....
Toen ik thuiskwam hebben we maar pizza besteld....
Klinkt goed Maria!Mariavt schreef:Wordt weer een verrassing vandaag, waarschijnlijk wordt het peultjes met winterpeen in hele kleine reepjes gesneden, champignons, paprika, sjalotjes kleine reepjes rundvlees en een heerlijke saus.
Mijn vriendin kan zo heerlijk koken, elk gerecht is elke keer anders, ze verzint ter plekke wat ze in de pan doet en elke keer is het smullen.
Het "gewone eten" wat op zijn hollands klaargemaakt wordt, haalt het bij ons niet meer bij wat zij voor ons kookt, dus wel hollandse pot, maar op zijn antilliaans of afrikaans klaar gemaakt.
Dat wordt weer genieten.
Ik lustte nooit broccoli, vorige week zaterdag avond kwam ik er even binnenlopen, zat daar haar hele familie en ik werd er gelijk in opgenomen. Iedereen was ontzettend aardig, en mijn vriendin stond voor iedereen te koken. Ze had inktvis met garnalen met een lekkere saus, maar geen eten genoeg dus ook toen verzon ze ter plekke een pan vol broccoli, champignons en paprika's .
Ik hou niet van inktvis of garnalen maar het andere gerecht met de saus van de inktvis smaakte prima.
Zó gezellig, je kunt er altijd binnenlopen. En er is altijd wel iets lekkers in huis.
Voor het eten wat ze voor mij kookt, betalen we samen de ingrediënten omdat ze dat dan ook voor zichzelf kookt.
Ik zit er vaak bij als ze aan het koken is, maar elke keer is de smaak weer een verrassing omdat ze niet van tevoren een vast recept heeft, maar erin gooit wat voorhanden is, en ze hééft me toch een partij sauzen en kruiden staan. Heerlijk.
Lees eerdere postings.Neeltje Jans schreef:Zowel mijn man en ik zijn uitgekookt! We hebben allebei geen inspiratie meer om het eten lekker te maken, en vinden ook de keus in de winkel zo beperkt. Komt nog bij dat de kinderen haast niks lekker vinden, zeker geen speciale dingen.
Mijn man kookt meestal (ik ben meestal pas om half 6/6 uur thuis), en ook hij weet het niet meer... (heeft ook geen geduld om recepten op te zoeken, dat moet ik er wel bij zeggen).
Vanmorgen belde hij al: wat zullen we vandaag eten, ik ben nu bij de Bas.. Ik zei: we hebben nog witlof, laten we dan een witlofsalade eten, haal hamblokjes enzo en zoek er dan een lekker recept bij (hij heeft dat niet van vroeger meegekregen, witlofsalade). Nou, de hamblokjes enzo had hij gekocht....
Toen ik thuiskwam hebben we maar pizza besteld....
Mariavt schreef:Wordt weer een verrassing vandaag, waarschijnlijk wordt het peultjes met winterpeen in hele kleine reepjes gesneden, champignons, paprika, sjalotjes kleine reepjes rundvlees en een heerlijke saus.
Mijn vriendin kan zo heerlijk koken, elk gerecht is elke keer anders, ze verzint ter plekke wat ze in de pan doet en elke keer is het smullen.
Het "gewone eten" wat op zijn hollands klaargemaakt wordt, haalt het bij ons niet meer bij wat zij voor ons kookt, dus wel hollandse pot, maar op zijn antilliaans of afrikaans klaar gemaakt.
Dat wordt weer genieten.
Ik lustte nooit broccoli, vorige week zaterdag avond kwam ik er even binnenlopen, zat daar haar hele familie en ik werd er gelijk in opgenomen. Iedereen was ontzettend aardig, en mijn vriendin stond voor iedereen te koken. Ze had inktvis met garnalen met een lekkere saus, maar geen eten genoeg dus ook toen verzon ze ter plekke een pan vol broccoli, champignons en paprika's .
Ik hou niet van inktvis of garnalen maar het andere gerecht met de saus van de inktvis smaakte prima.
Zó gezellig, je kunt er altijd binnenlopen. En er is altijd wel iets lekkers in huis.
Voor het eten wat ze voor mij kookt, betalen we samen de ingrediënten omdat ze dat dan ook voor zichzelf kookt.
Ik zit er vaak bij als ze aan het koken is, maar elke keer is de smaak weer een verrassing omdat ze niet van tevoren een vast recept heeft, maar erin gooit wat voorhanden is, en ze hééft me toch een partij sauzen en kruiden staan. Heerlijk.
Tja ieder z'n dingLassie schreef:Mariavt schreef:Wordt weer een verrassing vandaag, waarschijnlijk wordt het peultjes met winterpeen in hele kleine reepjes gesneden, champignons, paprika, sjalotjes kleine reepjes rundvlees en een heerlijke saus.
Mijn vriendin kan zo heerlijk koken, elk gerecht is elke keer anders, ze verzint ter plekke wat ze in de pan doet en elke keer is het smullen.
Het "gewone eten" wat op zijn hollands klaargemaakt wordt, haalt het bij ons niet meer bij wat zij voor ons kookt, dus wel hollandse pot, maar op zijn antilliaans of afrikaans klaar gemaakt.
Dat wordt weer genieten.
Ik lustte nooit broccoli, vorige week zaterdag avond kwam ik er even binnenlopen, zat daar haar hele familie en ik werd er gelijk in opgenomen. Iedereen was ontzettend aardig, en mijn vriendin stond voor iedereen te koken. Ze had inktvis met garnalen met een lekkere saus, maar geen eten genoeg dus ook toen verzon ze ter plekke een pan vol broccoli, champignons en paprika's .
Ik hou niet van inktvis of garnalen maar het andere gerecht met de saus van de inktvis smaakte prima.
Zó gezellig, je kunt er altijd binnenlopen. En er is altijd wel iets lekkers in huis.
Voor het eten wat ze voor mij kookt, betalen we samen de ingrediënten omdat ze dat dan ook voor zichzelf kookt.
Ik zit er vaak bij als ze aan het koken is, maar elke keer is de smaak weer een verrassing omdat ze niet van tevoren een vast recept heeft, maar erin gooit wat voorhanden is, en ze hééft me toch een partij sauzen en kruiden staan. Heerlijk.
Wat ik niet begrijp is dat je verteld dat ze het op z'n Antiliaans of Afrikaans klaar maakt. Naar mijn weten is het op z'n Afrikaans klaar maken behoorlijk pittig (m'n zwager is een Afrikaan, een neger). Lijkt me niet echt goed voor je maag!?
Wij eten vanavond Pannenkoeken en groentensoep.
Lassie schreef:Mariavt schreef:Wordt weer een verrassing vandaag, waarschijnlijk wordt het peultjes met winterpeen in hele kleine reepjes gesneden, champignons, paprika, sjalotjes kleine reepjes rundvlees en een heerlijke saus.
Mijn vriendin kan zo heerlijk koken, elk gerecht is elke keer anders, ze verzint ter plekke wat ze in de pan doet en elke keer is het smullen.
Het "gewone eten" wat op zijn hollands klaargemaakt wordt, haalt het bij ons niet meer bij wat zij voor ons kookt, dus wel hollandse pot, maar op zijn antilliaans of afrikaans klaar gemaakt.
Dat wordt weer genieten.
Ik lustte nooit broccoli, vorige week zaterdag avond kwam ik er even binnenlopen, zat daar haar hele familie en ik werd er gelijk in opgenomen. Iedereen was ontzettend aardig, en mijn vriendin stond voor iedereen te koken. Ze had inktvis met garnalen met een lekkere saus, maar geen eten genoeg dus ook toen verzon ze ter plekke een pan vol broccoli, champignons en paprika's .
Ik hou niet van inktvis of garnalen maar het andere gerecht met de saus van de inktvis smaakte prima.
Zó gezellig, je kunt er altijd binnenlopen. En er is altijd wel iets lekkers in huis.
Voor het eten wat ze voor mij kookt, betalen we samen de ingrediënten omdat ze dat dan ook voor zichzelf kookt.
Ik zit er vaak bij als ze aan het koken is, maar elke keer is de smaak weer een verrassing omdat ze niet van tevoren een vast recept heeft, maar erin gooit wat voorhanden is, en ze hééft me toch een partij sauzen en kruiden staan. Heerlijk.
Wat ik niet begrijp is dat je verteld dat ze het op z'n Antiliaans of Afrikaans klaar maakt. Naar mijn weten is het op z'n Afrikaans klaar maken behoorlijk pittig (m'n zwager is een Afrikaan, een neger). Lijkt me niet echt goed voor je maag!?
Wij eten vanavond Pannenkoeken en groentensoep.