En ik maar denken dat jij een einzelgänger was ipv werken met collega's.Hendrikus schreef:Etentje met de collega's, koud/warm buffet. Heb de kaart al even bekeken:
Soep:
Heldere bouillon met bieslook en pijnboompitten.
Koude schotels:
Gevulde tomaat/komkommer met kaasmousse.
Ardennerham met meloenbolletjes.
Gerookte forel en gerookte zalm.
Huzarensalade. Vegetarische salade.
Rauwkostsalade. Verschillende sauzen.
Waldkorn/stokbrood + kruidenboter.
Warme schotels:
Mootjes zalm en tilapia met dillesaus.
Varkenshaaspuntjes met Indische saus.
Rundvleesstukjes met saus.
Aardappelgarnituur/rijst/tortillachips.
Dessertbuffet
Drie soorten ijs
Mousse
Bavarois
Verse vruchtensalade
Slagroom
Volgens mij gaat dat wel goed komen
