helma schreef:MarthaMartha schreef:helma schreef:ik heb gister iedereen een menu voor een maaltijd laten kiezen
hoef dus de komende dagen niets zelf te verzinnen; scheelt mij een hoop denkwerk :-)
vanavond wordt het: kippensoep (vanmorgen getrokken) aardappels; snijboontjes en draadjesvlees (vanmorgen al gesudderd). Als toetje glibberpudding (staat ook al op te stijven)
ik heb ideeën tot volgende week dinsdag; dan doe ik het weer en mogen ze niet hetzelfde kiezen.
ben benieuwd. (In 10 dagen is het 2 keer aardappels

)
goeie....
je bent niet bang dat je nu de komende tijd wel erg uitgebreid moet koken?
koken vind ik het leukste van 't huishouden; dat scheelt

Ik dus ook. Net als strijken
Gisteravond iets doms zeg, ik dacht dat ik entrecotes had gehaald, in de supermarkt. Ik had wat gegoocheld met verschillende verpakkingen, beetje zwaarder, beetje lichter. Uiteindelijk had ik het juiste gewicht. Nu hoeft dat heel kort om en om gebakken te worden, dus ik haalde het eruit toen ik de groente pakte.
Zag ik dat het sudderlapjes waren

Ik had alleen maar op het gewicht nog gelet en deze hebben blijkbaar in een verkeerd vak gelegen
Op zo'n moment biedt de vriezer uitkomst. Ik heb altijd een portie vlees onder de jus.
Anders waren het droge aardappelen met sperziebonen geworden
